Binance NFT membuka saluran duit syiling

Binance NFT Marketplace melancarkan ciri NFT MintPada hari Khamis, ini membolehkan pengguna membuat koleksi NFT dan Mint NFT mereka sendiri di rangkaian BNB Smart Chain dan Ethereum. Ciri pemutus NFT kini terbuka untuk semua pengguna yang disahkan dengan sekurang-kurangnya lima pengikut di Binance NFT.

Dengan ciri mudah ini, peminat dan pemula NFT kini boleh membuat dan menjana wang di pasaran Binance NFT. Ciri baru ini membantu menurunkan halangan masuk bagi mereka yang ingin memasuki ruang Web3, terutama mereka yang ingin menjana wang atau membina kerjaya di NFT.

Dengan membuat kontrak pintar untuk koleksi NFT asal mereka, pengguna dapat mengekalkan pemilikan koleksi NFT mereka dan mengedarkan NFT mereka di platform yang berbeza untuk mendapatkan bayaran royalti. Semasa mengembangkan komuniti pengikut mereka sendiri di Binance NFT, pengguna juga dapat mengikuti pengguna lain untuk mengikuti pencipta NFT kegemaran mereka.

Pengguna mesti membuat koleksi NFT sebelum mereka boleh mula membuang NFT. Mereka yang tidak mengikat alamat dompet mereka ke koleksi NFT melalui kontrak pintar tidak akan dapat menuntut pemilikan koleksi di pasaran DeFi.

Lihat juga:Siri Karnival X: Undang-undang Hutan Gelap Baru

Di samping itu, Binance NFT akan menghadkan hasil daripada pengeluaran koleksi NFT standard selama sepuluh hari di bawah dasar penangguhan penyelesaian jualan. Tempoh pengekangan akan disesuaikan di masa depan dan dapat diperpanjang jika aset yang dijual menunjukkan kemungkinan pelanggaran peraturan pemutus dan syarat perkhidmatan Binance NFT.