Eto M7 secara rasmi memulakan penghantaran di seluruh negara

Pada 24 Ogos, model AITO M7 yang dibina bersama oleh Huawei dan SeresMelancarkan kumpulan pelancaran pertama di Chongqing dan ShenzhenDan akan dihantar ke seluruh negara. Untuk membantu mempromosikan, lebih daripada 700 pusat pengguna nasional dan pusat pengalaman telah disiapkan di seluruh negara.

AITO M7 adalah model kedua yang direka hasil kerjasama antara Huawei dan SERES. Posisi SUV besar pintar mewah, yang dibina dari platform jarak jauh pemacu elektrik tulen. Kereta ini dilengkapi dengan extender jarak empat silinder 1.5T, yang direka khas untuk sistem extender jarak jauh, yang membantu memberikan SUV jarak pelayaran yang lebih lama.

Versi pemacu belakang CLTC M7 mempunyai jangka hayat bateri maksimum 1.220 kilometer dan penggunaan bahan bakar serendah 5.8L per 100 kilometer. Versi pacuan empat roda hanya memerlukan 4.8s untuk memecut dari 0 km/j hingga 100 km/j. Di samping itu, SUV ini mempunyai ruang besar enam tempat duduk, tempat duduk graviti sifar, dan konsol tengah pintar HarmonyOS yang baru ditingkatkan, yang menjadikannya sesuai untuk kegunaan rumah dan perniagaan.

AITO M7 (Kredit gambar: AITO)

AITO M5, model pertama yang dilancarkan bersama oleh Cyrus dan Huawei, laris sebaik sahaja dilancarkan. AITO M7 kedua dilancarkan pada 4 Julai dan hanya mengambil masa 51 hari untuk memulakan penghantaran, mengatasi 72 hari pelancaran M5.

AITO M7 telah melalui jarak tempuh ujian bernilai 7.5 juta kilometer dan telah menjalani lebih daripada 1,500 ujian sebelum dilancarkan. Dari segi perkhidmatan purna jual, Seres dan Huawei mempelopori model perkhidmatan baru dalam industri. Pengguna dapat menikmati kandungan perkhidmatan yang sama di Huawei Mall dan Experience Center dan pusat pengguna Seres.

Sehingga Ogos tahun ini, jenama Aito telah dikerahkan di 171 bandar, dan lebih daripada 700 pusat pengguna dan pusat pengalaman telah siap dan beroperasi. Dianggarkan bahawa pada akhir tahun 2022, pusat pengalaman dan pengguna akan diperluas ke lebih dari 1.200, dan kemampuan perkhidmatan akan ditingkatkan lagi.

Lihat juga:AITO M7 yang disokong Huawei kini boleh didapati di Huawei Store

Selain itu, pada majlis penghantaran hari ini, Ketua Pegawai Eksekutif Huawei Terminal BG, Richard Yu menyampaikan ucapan di mana beliau berkata AITO M5 EV Edition adalah SUV paling cantik di dunia dan akan dilancarkan pada 6 September ini bersama siri Huawei Mate 50.