Game Space dan Bybit untuk melancarkan edisi terhad Merger Bird NFT

Platform GameFi-as-a-Service, ruang permainan dan platform perdagangan kripto BybitAkan melancarkan 3,200 kotak misteri NFT edisi terhad yang boleh didapati secara eksklusif di pasaran Bybit NFT mulai 30 Jun ini.

Game Space adalah platform perkhidmatan GameFi pertama yang direka untuk membantu permainan AAA menerbitkan permainan dalam talian dengan enjin perdagangan SDK dan NFT mereka. Ini mengurangkan masa pelancaran projek sehingga enam bulan dan mengurangkan halangan bagi syarikat permainan untuk memasuki ruang Web3. Merge Bird adalah ruang permainan koleksi NFT pertama yang akan dilancarkan.

Merge Bird NFT terbahagi kepada tiga lapisan yang jarang ditemui: Bird5 (Level 5), Bird10 (Level 10) dan Bird20 (Level 20) Hanya Bird1 (Level 1) yang boleh diperolehi dalam permainan, manakala burung dari level lain hanya boleh digabungkan dari level lain.

Setiap kotak misteri akan dijual dengan harga $29.90. Pemegang NFT ini akan mendapat akses eksklusif ke permainan rantai Merger Bird. Merge Bird diilhamkan oleh Flappy Bird sebagai penghormatan kepada ulang tahunnya yang ke-10.

Lihat juga:China NFT Weekly: Akaun NFT dilarang dalam sampul mikro

Selepas permainan, pengguna mendapat ganjaran dan skor mereka akan ditambahkan ke papan pendahulu. Pengguna juga boleh memilih untuk membakar “kehidupan” untuk meneruskan permainan. Jumlah nyawa yang diperoleh pengguna bergantung pada betapa jarangnya burung yang diperoleh dengan membuka kotak misteri.