Hutan Yuanqi mempamerkan minuman cola di Ekspo Produk Utama China

Pada 26 Julai, gergasi minuman ChinaHutan Yuanqi mengambil bahagian dalam Pameran Barang Pengguna Antarabangsa China ke-2 (CICPE)Di Haikou, Wilayah Hainan, selatan China. Pada majlis itu, syarikat itu mempamerkan produk barunya: air gelembung berperisa Coke dan R1 Smart Freezer.

Hutan Genki ditubuhkan pada tahun 2016. Pada masa ini, rangkaian jualannya telah meliputi lebih daripada 40 negara dan wilayah di seluruh dunia, termasuk China dan Amerika Syarikat, Australia, Singapura, dan Indonesia.

Di CICPE, Yuanqi Forest membawa produk baru kepada pengguna-air gelembung berperisa Coke, yang dijangka akan dilancarkan pada bulan Ogos.

Produk baru ini dibangunkan oleh Hutan Yuanqi selama tiga tahun dan telah menjalani ribuan penilaian rasa. Berbanding dengan cola tanpa gula tradisional, produk ini menggunakan lebih banyak bahan semula jadi dalam usaha untuk meningkatkan rasa. Syarikat itu telah mengeluarkan pengawet kimia seperti asid fosforik, natrium benzoat, dan kalium sorbate.

Jurucakap syarikat menyatakan: “Penilaian rasa adalah penghubung yang sangat penting dalam pengembangan produk. Kali ini kami menunjukkan pautan ini di pameran, dengan harapan dapat mendapatkan lebih banyak maklum balas pengguna dan membantu kami membuat lebih banyak produk yang memenuhi harapan pengguna. produk.”

Sebagai tambahan kepada minuman baru, Yuanqi Forest juga membawa generasi baru mesin layan diri pintar dengan hak harta intelek bebas: peti sejuk pintar R1 pintar.

Lihat juga:Pendapatan jenama minuman Yuanqi Forest pada suku pertama meningkat 50% tahun ke tahun

Penyejuk beku pintar R1 mengintegrasikan teknologi baru seperti Internet of Things, algoritma AI, pengecaman gambar, dan analisis data besar. Pada masa ini, R1 memohon 21 paten, di mana paten penemuan menyumbang lebih dari 70%.

Sistem pintar, kawalan suhu, pencahayaan, interaksi suara, dan algoritma AI dari peti sejuk pintar R1 semuanya menyokong peningkatan OTA.

Yuanqi Forest telah menggunakan pemproses dengan daya pengkomputeran 2 trilion sesaat pada kabinet pintar. Berdasarkan perkakasan AI tepi, ia telah mengembangkan algoritma AI canggih yang mengintegrasikan tepi dan awan, mengurangkan penghantaran lalu lintas sebanyak 90%. Teknologi ini mengurangkan kos operasi, meningkatkan kelajuan penyelesaian, dan menjadikan pengalaman membeli-belah pengguna lebih lancar.