Kedai syarikat SaaS e-dagang global Xiaomi menerima dana baru AS $100 juta

Perisian e-dagang sebagai kedai syarikat perkhidmatan (SaaS) XiaomiMengumumkan penutupan pusingan Siri C bernilai $100 juta pada hari Selasa. Pelaburan ini diketuai bersama oleh Tiger Global Management dan Huaxing Growth Capital, diikuti oleh Jiyuan Capital, CDH VGC, dan Gaorong Capital.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2014, kedai Xiaomi telah berkomitmen untuk membangun ekosistem e-dagang global, dengan fokus menyelesaikan masalah utama yang dihadapi oleh pedagang digital. Produk yang dibangunkan untuk platform e-dagang, logistik dan aplikasi penjual, dan berusaha untuk menjadi syarikat perkhidmatan e-dagang terbesar di dunia.

Sebagai tambahan kepada produk teras-sistem perancangan sumber perusahaan e-dagang rentas sempadan (ERP) percuma-Dian Xiaomi ERP, firma itu juga melancarkan sistem ERP profesional Amazon “Saihu ERP”, sistem ERP percuma pedagang Asia Tenggara” BigSeller “, Sistem ERP percuma penjual Amerika Latin” UpSeller”, gudang bersama domestik “Xiaomi Cloud Warehouse”, sistem perkhidmatan pelanggan pintar “Duke”, penyedia perkhidmatan penjejakan pakej” 17Track “dan produk lain. Mereka bertujuan untuk membantu lebih banyak syarikat berkembang dengan cekap di platform e-dagang global.

Lihat juga:Dongfang Honghu Pakej Sumber Kod Modal Pusingan Pembiayaan

Hingga kini, DianXiaomi telah melayani lebih daripada 1.2 juta pedagang global. Mencapai kerjasama dengan lebih daripada 50 platform e-dagang terkemuka, lebih daripada 800 penyedia logistik berkualiti tinggi, dan lebih daripada 60 gudang luar negara. Syarikat itu memproses lebih daripada 300 bilion yuan ($47.5 bilion) dalam urus niaga pesanan setiap tahun. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pertumbuhan perniagaan tahunannya terus melebihi 100%.