Pemimpin Vaping Smoor melancarkan teknologi baru pada pelancaran global

Smoor, pembuat produk pengewapan terkemuka di dunia yang berpusat di Shenzhen, mengadakan acara langsung pada hari Selasa untuk mengumumkan kemajuan baru-baru ini dalam teknologi e-rokok. Syarikat itu mendakwa bahawa “Feelm Air” barunya akan mewakili penyelesaian pod vape gegelung seramik paling tipis yang terdapat di pasaran global, memberikan faedah untuk reka bentuk, rasa dan fungsi pemanasan.

Didorong oleh peningkatan pengiktirafan masyarakat antarabangsa terhadap kesan buruk kesihatan merokok tradisional, industri vaping telah meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan iniBelajarDidapati bahawa keseluruhan ukuran pasaran pada tahun 2020 berjumlah AS $34.8 bilion. Ia dijangka terus berkembang lagi dalam tempoh 10 tahun akan datang.

Ciri utama produk baru SmoorPembukaanSelasa adalah filem tujuh lapisan yang sangat nipis yang digunakan untuk memanaskan cecair secara merata dan menghasilkan wap-yang pertama, menurut syarikat itu.

Dengan trend pasaran yang berubah-ubah, Smoor berusaha untuk memimpin peralihan industri ke peranti ultra tipis, yang semakin popular di kalangan pengguna tetapi sering kurang berkuasa.

Syarikat ini terletak di Shenzhen, pusat pembuatan di selatan China, yang telah berkembang pesat menjadi penghubung utama dalam rantaian bekalan pengewapan dan e-rokok global. Selain menjadi tuan rumah pemain pasaran antarabangsa utama, syarikat-syarikat kecil yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran dan eksport peralatan pengewapan murah berlimpah di metropolis.

DalamNovember 2021Pengawal selia China telah mengubah pendekatan mereka untuk secara formal memasukkan e-rokok dan produk vaporized ke dalam kerangka undang-undang industri tembakau yang ada, memberi bayangan mengenai prospek masa depan perniagaan kecil yang akan merasa sukar untuk memenuhi syarat baru yang ketat.

Dalam komen sebelumnya mengenai Pandaily, orang dalam industri meramalkan bahawa perubahan peraturan akan menyebabkan penumpuan pasaran kerana hanya syarikat yang dapat mengembangkan teknologi produk canggih yang dapat bersaing. Sebaliknya, Smoor sering menekankan fokus saintifik dalamannyaPengabusanTeknologi nampaknya dapat terus berkembang dalam persekitaran undang-undang baru.

Lihat juga:China mengeluarkan draf standard utama untuk industri pengewapan, kepekatan pasaran mungkin meningkat

Sejak penawaran awam awal yang diawasi dengan teliti di Hong Kong pada musim panas lalu, Smoor telah menjadi syarikat paling berharga dalam industri penyejatan global, dengan nilai pasaran semasa sekitar $28 bilion, atau 18.9 peratus dari pasaran global.

Saham Smoor turun 1.50 peratus kepada HK $36.05 ($4.63) sesaham pada waktu akhbar di bursa saham Hong Kong pada hari Rabu, perdagangan penuh hari pertama syarikat sejak pelancaran teknologi baru.