Red Devils 7s Pro Game Rendering Mobile Release

Jenama telefon bimbit permainan Red Devils diumumkan pada 4 JulaiPelancaran siri Red Devils 7S baru akan diadakan pada 11 JulaiRendering rasmi telefon baru juga dirilis, menunjukkan reka bentuk luaran Red Devils 7S Pro Tritium Silverwing Edition.

Penyampaian menunjukkan bahawa reka bentuk ID keseluruhan Red Devils 7S Pro pada dasarnya sama dengan 7 Pro sebelumnya. Ia juga mempunyai kamera bawah skrin. Panel hadapan juga menampilkan rekaan Future Sci-Fi dengan penutup belakang lutsinar berwarna perak. Kipas penyejuk yang nampaknya menyokong pencahayaan RGB juga tersedia.

7S Pro (sumber gambar: Red Devils)

Model ini pada dasarnya mempunyai konfigurasi yang sama dengan Red Devils 7 Pro, kecuali cip yang berbeza. Ia menggunakan skrin penuh UDC 6.8 inci dengan resolusi 1080×2400 dan kadar penyegaran skrin maksimum 120Hz. Ia juga menyokong pelarasan 60/90/120Hz dan kadar pensampelan berbilang caj 960Hz.

Red Devils 7 Pro dilengkapi dengan versi “penuh darah” LPDDR5 + UFS3.1. Ia mempunyai bateri 5000mAh yang besar dan standard dengan pengecas GaN 165W, yang menurut syarikat itu dapat diisi 100% dalam 15 minit.

Lihat juga:Barisan telefon permainan Red Devils 7 dilancarkan

Red Devils 7 Pro dilengkapi dengan kamera utama 64MP + makro 2MP + belakang tiga kamera sudut lebar 8MP dan kamera depan bawah skrin 16MP.

7S Pro (sumber gambar: Red Devils)

Sebagai tambahan, Red Devils 7 Pro dilengkapi dengan cip permainan bebas “Red Core 1”, yang dapat mewujudkan kawalan suara, cahaya, getaran dan sentuhan empat-dalam-satu. Ia dilengkapi dengan dwi-pembesar suara dan motor dwi-paksi X-paksi untuk memberikan pengalaman kawalan yang sangat baik kepada pemain.