Syarikat minuman Yuanqi Forest akan membina kilang keenam di Jiangsu

Jenama minuman Cina Yuanqi Forest diumumkan pada 25 FebruariKilang keenam yang dibina sendiri akan ditubuhkan di Taicang, Wilayah Jiangsu, kawasan 120Mu  (19.8 ekar). Kilang itu dijangka membuka 6 barisan pengeluaran, dan nilai output tahunan akan mencapai 2.4 bilion yuan (US $380 juta) selepas dimasukkan ke dalam pengeluaran.

Sejak tahun 2020, untuk meningkatkan rantaian bekalan dan kualiti produknya secara beransur-ansur, Yuanqi Forest telah berturut-turut membina 5 kilang di Anhui, Guangdong, Tianjin, Hubei, dan Sichuan.

Taicang adalah salah satu kawasan yang paling dinamik di Delta Sungai Yangtze. Kilang di Hutan Yuanqi dapat meningkatkan kecekapan logistik dan penyelidikan dan pembangunan produk untuk memenuhi keperluan pengguna tempatan.

Menurut laporan, kilang Taicang akan menggunakan sepenuhnya tenaga bersih seperti angin dan solar. Pada bulan Oktober tahun lalu, Yuanqi Forest secara rasmi mengumumkan strategi “Three 0 Factory”, dengan harapan dapat secara beransur-ansur mencapai tujuan” 0 pengawet kimia”, “0 pencemaran” dan “0 pelepasan karbon” untuk mengurangkan beban perusahaan terhadap alam sekitar.

Lihat juga:Hutan Genki menafikan khabar angin bahawa penilaian terbarunya hampir $15 bilion

Li Bingqian, pengurus besar Pusat Pengeluaran Hutan Yuanqi, mengatakan bahawa kilang Taicang akan memperkenalkan barisan pengeluaran asid karbonat steril automatik sepenuhnya dengan standard keselamatan tertinggi dalam industri. Syarikat itu juga menolak pengawet kimia seperti natrium benzoat dan kalium sorbate dalam semua minumannya. Pada tahun 2022, 24 barisan pengeluaran aseptik kelas atas dijangka beroperasi.