Teknologi Pewaris Bintang menerima dua pusingan pembiayaan berjumlah puluhan juta yuan

Menurut laporan “Daily Mail” British, startup fesyen maya Star Heir Technology baru-baru ini menyelesaikan dua pusingan pembiayaan puluhan juta yuan. Pelabur termasuk Cathay Pacific Capital, New World Development Co., Ltd., X Museum dan pemegang sahamnya yang menarik diri NetEase36kr1 Ogos. Hasil daripada pusingan ini akan digunakan untuk mengembangkan pasukan dan mengembangkan lebih banyak jenama fesyen maya di MetaUniverse.

Firma itu ditubuhkan pada Mac 2021. Selepas lebih daripada satu tahun pembangunan, hasil yang baik telah dicapai dalam bidang manusia maya. Jenama sukan digital trendnya “Meta Streetmarket” yang berpusat di Meta-Universe telah memperoleh puluhan juta dolar di pasaran China dengan rangkaian kasut maya.

Firmhas melancarkan dan mengoperasikan 6 manusia digital ultra-realistik, dan menjalin kerjasama mendalam dengan NetEase dan syarikat muzik 88Rising. Ia memberi tumpuan kepada pelaksanaan manusia maya dan memperkenalkan jenama fesyen meta-kosmik seperti Otamakee, RaRavila, Von11 dan Met@Nega. Terus berkembang dalam dua alam semesta manusia digital dan produk digital,

Sebagai tambahan kepada jenama fesyen digital, syarikat itu menggabungkan IP watak kartun popular seperti Lilipoki, Qawalli, GuGuMarx dan Talo Cosmic Life, dan memperkenalkan alat program penjanaan algoritma Web 3.0 AI “Randomape”.

Lihat juga:OpenSea menambah keupayaan untuk mengagihkan pendapatan kepada pelbagai pencipta

Pengasas syarikat Todd Hessert Jiang mengatakan seni digital adalah komponen penting dalam era Web 3. Cara menggunakan produk berkaitan untuk membuat IP jenama yang lebih baik dan lebih lestari adalah fokus peta jalannya.

Di samping itu, Teknologi Pewaris Bintang juga aktif mengendalikan komuniti penggunanya sendiri, mempromosikan penubuhan budaya komuniti maya, dan menggalakkan pengguna tidak hanya memberi tumpuan kepada harga. Pasukan ini juga akan menganjurkan acara luar talian, kedai pop timbul dan paparan untuk membolehkan pengguna mengambil bahagian lebih jauh dalam pembinaan Web3, dan bukan hanya menjadi pembeli barangan maya.