Teknologi Wuhan Senmu Leishi menerima puluhan juta yuan dalam pembiayaan

Syarikat penyelidikan dan pembangunan kuasa digital Wuhan Senmu Leishi Technology mengumumkan pada hari JumaatPusingan pembiayaan baru bernilai puluhan juta yuan telah selesaiDiketuai oleh Source Code Yisu, unit perniagaan benih Source Code Capital, pemegang saham asal firma Dayineng Enterprise Management, dan Yiwei Capital mengikuti pelaburan tersebut.

Dana ini digunakan terutamanya untuk lelaran produk PPEC, penubuhan kawalan kualiti syarikat dan sistem sokongan teknikal, dan pengembangan pasaran. Selepas pusingan pembiayaan ini, syarikat akan terus mempromosikan proses penyelidikan dan pengembangan modular dan cip pengawal PPEC, meningkatkan sistem kawalan kualiti dan purna jual, dan susun atur pasaran syarikat.

Lihat juga:Source Code Capital Melancarkan Bahagian Yisu untuk Pelaburan Benih

Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2017 dan secara bebas mengembangkan PPEC (Programmable Power Electronic Controller) berdasarkan teknologi dan pengalaman praktikal modul reka bentuk bekalan kuasa selama bertahun-tahun. Perkembangan pesat kuasa digital telah direalisasikan. Setakat ini, syarikat itu telah memperoleh lebih daripada 60 hak harta intelek negara.

Berdasarkan teknologi PPEC, syarikat itu menghasilkan satu siri produk kuasa seperti bekalan kuasa voltan tinggi, bekalan kuasa penyongsang, bekalan kuasa magnet berketepatan tinggi, bekalan kuasa gegelung berketepatan tinggi, dan bekalan kuasa superconducting berketepatan tinggi. Mereka semua mempunyai ciri-ciri kecekapan tinggi, rintangan voltan tinggi dan kestabilan yang tinggi. Pelbagai sumber kuasa boleh disesuaikan mengikut permintaan, dan pelbagai data boleh diselaraskan secara fleksibel. Dengan bantuan PPEC, keperluan pelanggan dapat dipenuhi dengan kualiti dan kuantiti dalam masa yang singkat.

Di samping itu, syarikat itu juga menyediakan satu siri perkhidmatan seperti simulasi separa fizikal elektronik “EasyGo”. Bidang perniagaan melibatkan R&D, pembuatan, penyelidikan ilmiah, dan unit pendidikan dalam peralatan kelas atas, grid pintar, sistem tenaga baru, mesin elektrik dan industri lain. Syarikat itu juga menyediakan pengguna dengan pelbagai sistem ujian seperti prototaip sistem kawalan pantas dan ujian perkakasan dalam gelung.