Binance melancarkan transaksi sifar ETH/BUSD selama sebulan

Platform perdagangan cryptocurrencyBinance akan memperkenalkan transaksi sifar yuran untuk pasangan perdagangan ETH/BUSD pada 26 Ogos, Tempoh sah berakhir pada 26 September, dan syarikat mengumumkan pada 23 Ogos.

“Semua pengguna akan menikmati bayaran pembuat dan penerima sifar untuk pasangan perdagangan ETH/BUSD,” kata syarikat itu dalam satu catatan. “Pasangan perdagangan ETH/BUSD akan dikecualikan daripada diskaun yuran BNB, rebat yuran atau sebarang bentuk pelarasan yuran atau promosi yuran”.

Binance juga memperkenalkan pilihan yang berbeza untuk pengguna VIP dan penyedia kecairan spot. Bagi pengguna VIP, jumlah dagangan pasangan perdagangan ETH/BUSD akan dikecualikan daripada pengiraan jumlah dagangan 30 hari untuk menampung tahap yuran transaksi. Bagi penyedia kecairan spot, bilangan pengeluar pada pasangan perdagangan ETH/BUSD akan dikecualikan daripada pengiraan bilangan pengeluar dalam pelan penyedia kecairan spot.

Lihat juga:Platform analisis NFT Zash bekerjasama dengan Binance untuk melancarkan produk data NFT

Menurut platform analisis blockchain, Ethereum (ETH) menduduki tempat pertama dalam senarai projek dengan aktiviti pembangunan paling banyak dalam 30 hari terakhir, dengan 401Fijiphilippines. kgm22 Ogos. Di samping itu, yuran transaksi Ethereum kini berada pada tahap terendah dalam hampir dua tahun, mencapai 13 GWI, kerana aktiviti dalam talian telah menurun secara mendadak, menurut YCharts.