Li Auto tawar khidmat ubah suai untuk model Li ONE

Pembuat kenderaan elektrik China Lee Motors mengumumkan pada 8 JulaiPerkhidmatan pengubahsuaian kunci pintu sedutan elektrik Liyi akan dilancarkan pada pukul 10:00 pada 13 Julai.

Perkhidmatan modifikasi rasmi Li ONE adalah terhad dan dijangka akan dihantar kepada mereka yang membuat tempahan di kedai berkenaan dalam tempoh 10 hari selepas tempahan pertama. Kumpulan kedua dijangka dilancarkan di pusat beli-belah dalam talian rasmi Li Auto pada awal Ogos ini.

Kunci pintu sedutan elektrik Li Auto menyokong sedutan pintar dalam julat 7mm. Hanya tolak pintu ke kedudukan separuh terkunci, dan sistem kemudian menarik pintu ke kedudukan terkunci sepenuhnya. Jika pakaian secara tidak sengaja ditangkap, menarik pemegang di pintu boleh mencetuskan gangguan fungsi.

Di samping itu, kunci pintu sedutan elektrik baru juga menggabungkan kunci khas untuk keselamatan kanak-kanak. Dari segi kualiti, kunci pintu pintar telah lulus 24 ujian ketat dan dapat beroperasi seperti biasa dalam julat suhu -40 ° C hingga 85 ° C.

Kunci pintu sedutan elektrik pertama kali dijual di kedai rasmi Li Auto pada bulan Disember dengan harga 5,999 yuan ($895). Kedua-dua edisi 2020 dan edisi 2021 Liyi layak untuk dinaik taraf. Pemasangan setakat ini menyokong kereta Lee di kedai-kedai di seluruh negara.

Lihat juga:Li Auto untuk menjual sehingga $2B dalam iklan

Pada bulan Jun tahun ini, sejumlah 7,713 kenderaan dihantar, peningkatan tahun ke tahun sebanyak 320.6% dan kenaikan bulan ke bulan sebanyak 78.4%, yang tertinggi. Jumlah penghantaran kumulatif Liyi telah mencapai 184,491 unit. Di samping itu, sejumlah 28.687 kenderaan dihantar pada suku kedua tahun ini, peningkatan tahun ke tahun sebanyak 63.2%.