Permainan menembak mudah alih Tencent akan dilancarkan pada 13 Julai

Tidak lama dahulu, Tencent mengumumkan bahawa permainan mudah alihnya “Dark Zone Breakout” akan dilancarkan secara rasmi pada 13 Julai.Akaun rasmi permainan mengeluarkan treler CG permainan pada 11 Julai.

Sebagai permainan menembak yang mengambil masa tiga tahun untuk dibangunkan, Breakout Dark Zone telah diuji beberapa kali sepanjang tahun lalu dan kini menerima maklum balas positif daripada pemain. Sekarang, versi rasmi akhirnya akan dikeluarkan. Permainan ini mempunyai lebih daripada 15 juta tempahan di semua saluran, dan senarai tempahan permainan baru TapTap meletakkannya di tempat kedua.

“Dark Zone Breakout” adalah penembak orang pertama yang menggabungkan elemen survival, exploration, dan adversarial, tetapi menambah sistem ekonomi yang kompleks ke dalam campuran.

Dalam permainan baru, kawalan sumber adalah teras. Apabila pemain memasuki permainan, masa, tempat, jumlah darah dan peralatan mereka adalah rawak. Selepas evakuasi, pemain boleh memindahkan peralatan yang dikumpul ke gudang permainan.

Permainan ini melibatkan pengurusan ruang, penilaian risiko, pemilihan peralatan, pemilihan taktikal, dan perumusan laluan. Ia mempunyai inti keras dan nyata, jadi ia menyerupai simulator medan perang tentera.

Bagi menghasilkan semula senjata api yang ada dengan sempurna, Dark Zone Breakthrough menawarkan lebih 10 aksesori dan lebih 100 aksesori senjata api untuk senjata api yang berbeza dan juga aksesori dengan pelbagai pilihan bahan untuk bahagian yang sama.

Lihat juga:Tencent Games mengeluarkan lebih daripada 40 produk dan projek di SPARK 2022

Di samping itu, permainan baru hampir meninggalkan elemen RPG termasuk pertumbuhan keupayaan watak, pembinaan asas dan elemen lain, supaya pemain dapat menikmati taktik permainan lebih daripada perlu membina keupayaan mereka sendiri.