Permainan mudah alih “Pickup Light and Dream Awake” di stesen B akan ditutup

Permainan mudah alih drama “Dream of Light”Permainan, yang dikeluarkan oleh platform streaming video China Station B, mengumumkan pada hari Rabu bahawa ia akan ditutup pada pukul 11 pagi pada 8 Ogos. Setakat ini, ia hanya beroperasi dalam mod ujian selama setengah tahun.

Pasukan di sebalik “Pick Light Dream Star” menyatakan bahawa kerana pertimbangan strategi pembangunan dan operasi, penyelidikan dan operasi harus ditangguhkan sementara setelah kedua-dua pihak mencapai kata sepakat. Pemain masih boleh bermain permainan secara normal sehingga masa jeda berakhir, pemain tidak akan dapat log masuk ke permainan sekali lagi dan semua maklumat dalam permainan seperti data akaun dan data watak akan dibersihkan.

“Picking Light and Dream” adalah permainan mudah alih fantasi bandar seperti kumpulan yang dikembangkan oleh Time Studio. Filem ini terkenal dengan kisah novel dan gaya pengembaraannya kerana berlatarbelakangkan sebuah bandar moden yang mengisahkan tujuh watak utama bertarung dengan makhluk jahat yang dibiakkan oleh keinginan manusia. Permainan ini berada dalam fasa beta terbuka sejak 13 Januari lalu.

Lihat juga:Pembangun permainan mudah alih Mobao Networks kini dimiliki sepenuhnya oleh Stesen B

Laporan kewangan stesen B menunjukkan bahawa Q4 tahun lalu adalah 5.78 bilion yuan (AS $864.4 juta), di mana pendapatan permainan mudah alih adalah 1.295 bilion yuan, peningkatan tahun ke tahun sebanyak 15%. Pada 29 April, syarikat itu menyatakan bahawa kesan wabak pneumonia mahkota baru di China, terutama Shanghai, menurunkan ramalan pendapatan Q1 syarikat. Harapan baru adalah antara 5 bilion yuan dan 5.1 bilion yuan.