Platform audio digital China Himalaya melancarkan drama audio berdasarkan League of Legends

Pada hari Selasa,Platform audio digital Cina XimalayaTelah melancarkan drama suara berlesen berdasarkan novel berjudul League of Legends: My Times, yang sendiri berdasarkan permainan mudah alih Tencent yang terkenal, League of Legends.

League of Legends telah dilancarkan di seluruh dunia & nbsp sejak dilancarkan pada tahun 2011; Popular di Shanghai. Himalaya menjemput pasukan dubbing profesional Jiayusheng Club untuk memberikan ulasan rasmi mengenai acara tersebut.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Himalaya telah berkomitmen untuk membuat karya audio berkualiti tinggi yang disukai oleh orang muda, merangkumi 2D, produk domestik tradisional, filem dan televisyen, permainan dan bidang lain.

Lihat juga:Huya memenangi hak siaran eksklusif selama lima tahun untuk Liga Profesional League of Legends

Dalam segmen permainan dalam talian, Himalaya melancarkan drama radio berdasarkan Onmyoji, “Strange Talk”, dan drama bunyi berdasarkan” Assassin’s Creed “dan” World of Warcraft”. Dengan peningkatan populariti e-sukan di kalangan orang muda, Simalaya akan mengembangkan lebih banyak karya audio berasaskan permainan pada masa akan datang.