Realme GT2 Masters Edition bakal debut 12 Julai ini

Penyedia telefon pintar China realme mengumumkan pada 4 JulaiEdisi induk GT2 akan dijual pada 12 Julai.

Menurut khabar angin sebelumnya, versi master realme GT2 akan dilengkapi dengan platform mudah alih Snapdragon 8+, dengan ketebalan 8.2mm dan berat 199g. Telefon ini akan mempunyai skrin AMOLED 6,7 inci 2412×1080 120Hz dengan bateri 4880mAh, sokongan untuk pengecasan pantas 100W, lensa 16MP depan dan lensa 50MP + 50MP + 2MP belakang.

Menurut blogger digital Digital Chat Station, realme GT2 Master Edition akan mempunyai skrin lurus fleksibel BOE 6,7 inci dan pengecasan pantas 100W pada bateri 5000mAh, membantu mengurangkan ketebalan peranti menjadi 8.2mm.

Terdahulu, Naib Presiden (VP) realme, Chase Xu bertanyakan kepada netizen mengenai bajet mereka untuk telefon pintar seterusnya dan beberapa soalan lain. Seorang yang ditemu ramah mengatakan bahawa mereka mahukan “telefon pintar dengan harga di bawah 3.000 yuan ($448.5) yang kelihatan comel dan dapat mengambil gambar yang indah, dan permainan seperti True God Impact tidak akan menjadi sangat panas”. Xu menjawab: “Bukankah itu model yang akan kami keluarkan pada bulan Julai”. Pertukaran itu mengisyaratkan bahawa harga GT2 Master Edition mungkin sekitar 3,000 yuan.

Xu juga mengatakan di Weibo bahawa realme GT2 Master Edition akan menjadi telefon pintar dengan penampilan dan prestasi yang luar biasa. Pereka trend terkenal antarabangsa Jae Jung telah terlibat dalam penciptaan produk telefon pintar baru syarikat.

Lihat juga:Foto Debut Telefon Pintar Realme GT2 Master Edition

Selain itu, fon kepala realme Buds Air3 Neo juga akan dilancarkan pada acara 12 Julai. Fon kepala baru akan mempunyai reka bentuk dalam telinga dan tersedia dalam warna perak dan putih. Penutup atas kotak fon kepala kelihatan lut sinar, berbeza dengan fon kepala generasi syarikat sebelumnya.

Realme Buds Air3 Neo (sumber gambar: realme)