Syarikat teknologi pemasaran Jing Digital menerima pusingan pembiayaan A +

Setelah menerima pembiayaan Siri A sebanyak 80 juta yuan (11.94 juta dolar AS) pada bulan Jun tahun lalu,Syarikat teknologi pemasaran JINGdigital, mengumumkan pada hari Jumaat bahawa ia telah menyelesaikan pembiayaan Siri A + berjumlah 50 juta yuan, menjadikan jumlah keseluruhan menjadi 130 juta yuan.

Linear Capital, sebagai pelabur utama Jingshu dalam pusingan pembiayaan A, terus berfungsi sebagai pelabur utama dalam pusingan A +. Kumpulan Infaith juga terlibat dalam pusingan pelaburan A+.

Precision Digital adalah penyedia perkhidmatan automasi pemasaran. Dengan menyediakan jenama dengan penyelesaian pengoptimuman pemasaran digital berdasarkan platform WeChat, syarikat membantu syarikat menyelesaikan masalah pemerolehan pelanggan omni-channel, penjejakan dan pandangan data, dan dok sistem pihak ketiga.

Setakat ini, produk Jingshu telah melayani lebih daripada 500 perusahaan sederhana dan besar dengan lebih daripada 300 pekerja di bandar-bandar peringkat pertama di China. Ia merangkumi industri teras termasuk teknologi tinggi, pembuatan, sains hayat, perkhidmatan perniagaan, pendidikan dan banyak lagi.

Lihat juga:Syarikat keselamatan kereta pintar Callisto mengumpulkan puluhan juta dana benih

Hong Kai, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Jing Digital, mempunyai lebih daripada 15 tahun pengalaman dalam strategi, pemasaran, pengurusan dan keusahawanan, dan telah bekerja di Siemens, Bain Consulting dan Cisco.