Harga gelang Xiaomi Xiaomi 7 versi Eropah bocor

Xiaomi melancarkan siri gelang Xiaomi 7 di pasaran China bulan lalu dan dijangka akan membuat debut global dalam masa terdekat. Sumber industri teknologi China, yang dijuluki “Snoopy Technology,” mengesahkan berita itu pada hari Isnin dan meramalkan julat harga untuk Xiaomi Gelang 7 di Eropah.

Xiaomi Gelang 7 dijual antara 50 dan 60 euro di Eropah, lebih tinggi daripada 45.99 euro untuk Xiaomi Gelang 6 yang dilancarkan tahun lepas. Sekiranya gelang 7 Xiaomi berharga 59 euro, sama dengan harga gelang 7 Huawei, pengguna akan menghadapi pertimbangan harga yang lebih sukar.

Di China, versi vanila Xiaomi Mi 7 berharga 239 yuan ($35.5), sementara versi NFC berharga 279 yuan. Dilengkapi dengan skrin AMOLED 1.62 inci, kawasan yang kelihatan dalam jalur meningkat sebanyak 25%.

Lihat juga:Redmi lancar Note 11T Astro Boy Limited Edition

Dengan berat 13.5g, Xiaomi Xiaomi Gelang 7 telah menambahkan lebih dari 100 tema dail, dan mengubah susun atur UI sepenuhnya, dengan jangka hayat bateri 14 hari. Ia juga dilengkapi dengan gelang tangan antibakteria TPU enam warna. Dari segi perisian, ia menyokong pemantauan ketepuan oksigen darah secara berterusan sepanjang hari, 120 mod latihan baru ditingkatkan, dan analisis data latihan disediakan.