Rangkaian yang dikembangkan sendiri menukar permainan mudah alih untuk ditutup

Pada hari Rabu, syarikat teknologi Internet China NetEase secara rasmi mengumumkanPermainan “Unknown Future” secara rasmi akan berhenti beroperasiPada pukul 15:00 pada 14 Mac 2022, pengaturan pampasan mesti disediakan.

Menurut pengumuman rasmi, selepas 14:00 pada hari Rabu, portal muat turun platform permainan akan ditutup, dan pengisian semula permainan dan pendaftaran pengguna baru akan ditutup.

Pada pukul 15:00 pada 14 Mac, pelayan permainan “Unknown Future” akan ditutup secara rasmi, dan semua platform dan komuniti rasmi yang berkaitan dengan permainan, seperti laman web, forum, kawasan perkhidmatan pelanggan, dll. Pada masa yang sama, semua data akaun dalam permainan akan dikosongkan.

Setelah permainan ditutup, pemain masih dapat memperoleh faedah pertumbuhan permainan NetEase yang sesuai dalam “Fantasy Westward Journey”,” Westward Journey “dan” Westward Journey 2″.

“Unknown Future” adalah permainan mudah alih simulasi kad 3D dengan elemen Roguelite yang dikembangkan oleh NetEast, yang dilancarkan secara rasmi pada 20 November 2020.

Namun, tidak lama setelah permainan dilancarkan, sebilangan besar pemain ditentang oleh aktiviti operasi, menyebabkan kehilangan pemain yang serius, yang kemudian menyebabkan penurunan seperti tebing dalam akaun berjalan, dan kemas kini dihentikan pada akhir tahun lalu.

Lihat juga:Permainan mudah alih NetEx “Apocalypse of Genesis” akan berhenti beroperasi pada Februari 2022

Sebelumnya, NetEase mengumumkan penutupan permainan mudah alih “Masterpiece Apocalypse”, permainan simulasi kad animasi yang juga akan dirilis pada tahun 2020. Beberapa permainan berprestasi rendah juga ditutup.